Home Forums Downloads HD Satellite TV Receiver  DreamBox Satellite TV Receiver  DVB Cards Satlover Premium Servers Satlover Free Servers
Google
 
Old 11-10-2011, 01:18 AM   #1
Jay10
Member
 
Jay10's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Mar 2011
Posts: 48
Thanks: 38
Thanked 9 Times in 4 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
0 Total
Default 192.168.1.2/16001/servers????

I have a bit of a problem I have had to reinstall windows but forgot to write down the address to enable me to see the servers which I have running and which show server uptime and also which servers are working. I remember it being something like 192.168.1.2/16001/servers which I have tryed but had no luck. I know that the ip address changes eg 192.168.1.2 or 192.168.1.3 I have checked and I have the right ip as I can log in to the enigma web interface. Any ideas please?
Jay10 is offline  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
Old 11-10-2011, 02:50 AM   #2
vimmers
Moderator
 
vimmers's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1,138
Thanks: 156
Thanked 436 Times in 304 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
9 Total
Default Re: 192.168.1.2/16001/servers????

it shall be your box ip and then :16001
vimmers is offline  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to vimmers For This Useful Post:
Old 11-24-2011, 10:19 PM   #3
ocin
Banned
 
ocin's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Sep 2011
Location: Italia
Posts: 120
Thanks: 21
Thanked 14 Times in 12 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
0 Total
Default Re: 192.168.1.2/16001/servers????

Change the "/" in ":" between ip address and port

192.168.1.2:16001

Ciao
ocin is offline  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
Old 11-24-2011, 11:33 PM   #4
sqazilou
Board Senior Member
 
sqazilou's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Jun 2010
Posts: 233
Thanks: 58
Thanked 42 Times in 34 Posts
Say 'Thank You!' for this post. :
0 For This Post
0 Total
Default Re: 192.168.1.2/16001/servers????

or try to install a plugin that show these information like CCcam Panel
sqazilou is offline  
Say 'Thank You!' for this post.
Reply With Quote
Reply

Tags
1 or servers

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 5.2.1 Special edition
Copyright ©2010 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
These are the 100 most searched terms
Search Cloud
allshares.dat antr@g forum sat btkcam c cccam.satlover.com cardsharing server cccam 2.3.0 cccam exchange cccam exchange local cccam prio cccam satlover cccam server cline tester cccam.cfg cccam.prio cccam.satlover.com cccam2.satlover.com cline free cline tester cudabiss dreambox keys dyndns 12000 forum dyndns 12000 forum 2012 errore 9995 free c lines free cardsharing server free cline free clines gigablue quattro http://www.satlover.com/forum nascam openbox s12 oscam.tiers progdvb channel list 2012 sat lover sat lovers satlover satlover cccam satlover forum satlover forums satlover-cccam.zip satlover.com satlovers satlovers forum satlver sky cardsharing sunray 800 hd se sunray 800se vhannibal vu+ duo2 www.satlover.com www.satlovers.com ... powered by Satlover Software Home

SEO by vBSEO 3.3.0
 
hit counter script

Satlover Software Home ©2007-2010 Satlover Software Home