Home Forums Downloads HD Satellite TV Receiver  DreamBox Satellite TV Receiver  DVB Cards Satlover Premium Servers Satlover Free Servers
Google
 
Old 09-03-2011, 08:12 AM   #1
rraja83
Member
 
rraja83's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: May 2011
Posts: 52
Thanks: 9
Thanked 8 Times in 7 Posts
Total 'Thanks' Received by This User :
0 For This Post
0 Total
Default Connect N-line to oscam in dreambox 800se

I am trying to connect n-line to my oscam in dreambox 800 se...
Oscam as proxy to newcs server..

my oscam.server f looks like:

[reader]
label = nline
protocol = newcamd
device = 1P,port
key = 0102030405060708091011121314
caid = caid
ident = caid:000000
user = user
password = pass
inactivitytimeout = 1
group = 1

The problem is that it doesn't looks like oscam can connect to that server by some reason. If I look in the Webif status it's "0.0.0.0" under Address and status is "Unknown"

Do I need some more parameters to get OScam to connect to a NewCS server?

This was the parameters I use when I use CCcam.
rraja83 is offline  
Old 09-03-2011, 09:04 AM   #2
buiacco
Senior Member
 
buiacco's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Sep 2011
Location: Europe
Posts: 173
Thanks: 152
Thanked 41 Times in 34 Posts
Total 'Thanks' Received by This User :
0 For This Post
0 Total
Talking Re: Connect N-line to oscam in dreambox 800se

Hi did you try this structure?
[reader]
Label = JSC Sport (13E)
Protocol = newcamd
Key = 0102030405060708091011121314
Device = Host,12000
Account = user1,passwd
Fallback = 0
Group = 1
CAID = 0500
IDENT = 042400
ReconnectTimeout = 20
InactivityTimeOut = 15
Regards
__________________
QBOX Mini HD Dish 90 motor STAB
buiacco is offline  
Old 09-03-2011, 10:08 AM   #3
rraja83
Member
 
rraja83's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: May 2011
Posts: 52
Thanks: 9
Thanked 8 Times in 7 Posts
Total 'Thanks' Received by This User :
0 For This Post
0 Total
Default Re: Connect N-line to oscam in dreambox 800se

Quote:
Originally Posted by buiacco [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
Hi did you try this structure?
[reader]
Label = JSC Sport (13E)
Protocol = newcamd
Key = 0102030405060708091011121314
Device = Host,12000
Account = user1,passwd
Fallback = 0
Group = 1
CAID = 0500
IDENT = 042400
ReconnectTimeout = 20
InactivityTimeOut = 15
Regards
yes i tried all the settings in reader but still says status as unknown and won't decode any channel....
nline is fine if i use cccam .....
any one guide or ever had this problem...
rraja83 is offline  
Old 09-03-2011, 10:22 AM   #4
wssherbiny
Member
 
wssherbiny's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Mar 2011
Posts: 32
Thanks: 4
Thanked 10 Times in 7 Posts
Total 'Thanks' Received by This User :
0 For This Post
0 Total
Default Re: Connect N-line to oscam in dreambox 800se

maybe you have to uninstall your oscam then reinstall it. I hope this solves your problem
wssherbiny is offline  
Old 09-03-2011, 01:13 PM   #5
buiacco
Senior Member
 
buiacco's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Sep 2011
Location: Europe
Posts: 173
Thanks: 152
Thanked 41 Times in 34 Posts
Total 'Thanks' Received by This User :
0 For This Post
0 Total
Talking Re: Connect N-line to oscam in dreambox 800se

Hi Did you use the same oscam version or did you try to change it?
__________________
QBOX Mini HD Dish 90 motor STAB
buiacco is offline  
Old 09-04-2011, 12:00 AM   #6
rraja83
Member
 
rraja83's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: May 2011
Posts: 52
Thanks: 9
Thanked 8 Times in 7 Posts
Total 'Thanks' Received by This User :
0 For This Post
0 Total
Default Re: Connect N-line to oscam in dreambox 800se

Quote:
Originally Posted by buiacco [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
Hi Did you use the same oscam version or did you try to change it?
yeah tried all version...from 0.99 to 1.20 still same issue...

Quote:
Originally Posted by azores1 [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
did you create a nline or Lline in cccam.cfg to see from this nline in oscam server maybe this is the solution...
sorry....what????? i m trying to connect a N-line which my friend gave me to my oscam in dreambox....

where does cccam.cfg come from????
rraja83 is offline  
Old 09-20-2011, 10:46 AM   #7
guli
Junior Member
 
guli's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Jun 2010
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Total 'Thanks' Received by This User :
0 For This Post
0 Total
Default Re: Connect N-line to oscam in dreambox 800se

Quote:
Originally Posted by rraja83 [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
I am trying to connect n-line to my oscam in dreambox 800 se...
Oscam as proxy to newcs server..

my oscam.server f looks like:

[reader]
label = nline
protocol = newcamd
device = 1P,port
key = 0102030405060708091011121314
caid = caid
ident = caid:000000
user = user
password = pass
inactivitytimeout = 1
group = 1

The problem is that it doesn't looks like oscam can connect to that server by some reason. If I look in the Webif status it's "0.0.0.0" under Address and status is "Unknown"

Do I need some more parameters to get OScam to connect to a NewCS server?

This was the parameters I use when I use CCcam.
try with this config mate .

# remote newcamd reader

[reader]
label = remote1
protocol = newcamd
key = 0102030405060708091011121314
device = 192.168.0.2,66666
account = login1,password1
group = 1

make sure to have a user account for this N line in issuing server .
guli is offline  
Old 10-15-2011, 10:46 AM   #8
guigar
Senior Member
 
guigar's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Sep 2011
Posts: 114
Thanks: 2
Thanked 12 Times in 10 Posts
Total 'Thanks' Received by This User :
0 For This Post
0 Total
Default Re: Connect N-line to oscam in dreambox 800se

same problem... seems to be a bug. can you try the stable version?
guigar is offline  
Old 10-15-2011, 05:13 PM   #9
Bazinga
Experienced Member
 
Bazinga's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Aug 2011
Location: Pasadena, CA
Posts: 409
Thanks: 20
Thanked 45 Times in 38 Posts
Total 'Thanks' Received by This User :
0 For This Post
0 Total
Default Re: Connect N-line to oscam in dreambox 800se

I got N-line working OSCAM but its only with Sky UK.
__________________
DM800HD Clone Satellite
VU+ Duo Genuine
SlingBox Pro HD / Sling Player - Fibrelink

Oh Enigma2, You're my favourite linux based operating system.
Bazinga is offline  
Old 10-16-2011, 12:50 AM   #10
guigar
Senior Member
 
guigar's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Sep 2011
Posts: 114
Thanks: 2
Thanked 12 Times in 10 Posts
Total 'Thanks' Received by This User :
0 For This Post
0 Total
Default Re: Connect N-line to oscam in dreambox 800se

what version do you use?
guigar is offline  
Old 10-16-2011, 01:04 AM   #11
Bazinga
Experienced Member
 
Bazinga's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Aug 2011
Location: Pasadena, CA
Posts: 409
Thanks: 20
Thanked 45 Times in 38 Posts
Total 'Thanks' Received by This User :
0 For This Post
0 Total
Default Re: Connect N-line to oscam in dreambox 800se

Quote:
Originally Posted by guigar [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
what version do you use?
Oscam2901/CCcam213

heres an example

[reader]
Label = "SKY UK "
Protocol = newcamd
Key = 0102030405060708091011121314
Device = SERVER,PORT
Account = USER,PASS
Fallback = 0
Group = 1
Caid = 0963
Ident = 000000
__________________
DM800HD Clone Satellite
VU+ Duo Genuine
SlingBox Pro HD / Sling Player - Fibrelink

Oh Enigma2, You're my favourite linux based operating system.

Last edited by Bazinga; 10-16-2011 at 01:06 AM.
Bazinga is offline  
Old 10-22-2011, 06:29 PM   #12
guigar
Senior Member
 
guigar's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Sep 2011
Posts: 114
Thanks: 2
Thanked 12 Times in 10 Posts
Total 'Thanks' Received by This User :
0 For This Post
0 Total
Default Re: Connect N-line to oscam in dreambox 800se

oscam+oscam+cccam doesn't work
guigar is offline  
Old 10-22-2011, 10:06 PM   #13
azores1
Junior Member
 
azores1's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Dec 2010
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Total 'Thanks' Received by This User :
0 For This Post
0 Total
Default Re: Connect N-line to oscam in dreambox 800se

Quote:
Originally Posted by guigar [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
oscam+oscam+cccam doesn't work
i mate.
you dont need 2 oscam running in your box you just need oscam + cccam or oscam only to decode the nline you whant to conect in oscam and see the chanell direct from oscam with dvbapi active in oscam.conf.
regards
azores1 is offline  
Old 10-25-2011, 06:22 PM   #14
uttnls
Super Moderator
 
uttnls's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1,619
Thanks: 119
Thanked 819 Times in 407 Posts
Total 'Thanks' Received by This User :
0 For This Post
4 Total
Default Re: Connect N-line to oscam in dreambox 800se

Quote:
Originally Posted by rraja83 [Only Registered Users Can See LinksClick Here To Register]
I am trying to connect n-line to my oscam in dreambox 800 se...
Oscam as proxy to newcs server..

my oscam.server f looks like:

[reader]
label = nline
protocol = newcamd
device = 1P,port
key = 0102030405060708091011121314
caid = caid
ident = caid:000000
user = user
password = pass
inactivitytimeout = 1
group = 1

The problem is that it doesn't looks like oscam can connect to that server by some reason. If I look in the Webif status it's "0.0.0.0" under Address and status is "Unknown"

Do I need some more parameters to get OScam to connect to a NewCS server?

This was the parameters I use when I use CCcam.
Are you making requests on that CAID, if not it is normal to show you NOT CONNECTED.

Oscam shows not connected with adress 0.0.0.0 until you make the first ECM request on the reader
uttnls is offline  
Old 12-30-2011, 01:59 AM   #15
mirny
Experienced Board Member
 
mirny's Avatar

Users Flag!

 
Join Date: Nov 2011
Location: Milky Way
Posts: 684
Thanks: 27
Thanked 292 Times in 206 Posts
Total 'Thanks' Received by This User :
0 For This Post
1 Total
Default Re: Connect N-line to oscam in dreambox 800se

make sure that your nline is active, test it somewhere elsewhere
than put some stable version, for instance some build 6***
then insert user and pass like this
user = user
password = pass
in older versions it was separated with comma in one line
than check if you've got same group for reader and user
chcek the key.
because I had problem like this:
i've been writing key 0102030405060708091011121314
but it was 0102030405060708091011121334
you see the difference
__________________
HD-BOX FS-9200,SkyStar HD2 USB CI, Skystar2 90Fe Motor, 85Al Multifeed

If you like my post, or was helpful, don't be shy and press the Thanks Button.
mirny is offline  
Closed Thread

Tags
800se, nline, oscam

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 5.2.1 Special edition
Copyright ©2010 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
These are the 100 most searched terms
Search Cloud
allshares.dat antr@g forum sat btkcam c cccam.satlover.com cardsharing server cccam 2.3.0 cccam exchange cccam exchange local cccam prio cccam satlover cccam server cline tester cccam.cfg cccam.prio cccam.satlover.com cccam2.satlover.com cline free cline tester cudabiss dreambox keys dyndns 12000 forum dyndns 12000 forum 2012 errore 9995 free c lines free cardsharing server free cline free clines gigablue quattro http://www.satlover.com/forum nascam openbox s12 oscam.tiers progdvb channel list 2012 sat lover sat lovers satlover satlover cccam satlover forum satlover forums satlover-cccam.zip satlover.com satlovers satlovers forum satlver sky cardsharing sunray 800 hd se sunray 800se vhannibal vu+ duo2 www.satlover.com www.satlovers.com ... powered by Satlover Software Home

SEO by vBSEO 3.3.0
 
hit counter script

Satlover Software Home ©2007-2010 Satlover Software Home